Bugun...
Reklam
Reklam


AK Partili Kaya'ya esnaf desteği
Hünü'den hükümete teşekkür

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2018 13:33
AK Partili Kaya'ya esnaf desteği
+ -

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'ni ziyaret etti, Konak Çankaya'da esnaf ziyaretleri yaptı. Esnafların kooperatifinde, Başkan Salahaddin Hünü ve beraberindeki yöneticiler tarafından karşılanan Kaya'ya destek geldi. Hükümetin her zaman yanlarında olduğunu belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Hünü, "Hükümetimize şükranlarımızı sunuyorum. Her zaman esnafımızın yanlarında oldular. Her zaman beklentilerimizden daha fazlasını verdiler. Esnaflar kendilerine minnettar" dedi. 

ESNAF KENDİSİNE HİZMET EDENİ UNUTMAZ

49 kooperatifin bağlı olduğu İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin esnafa uygun faizli kredi verdiğini söyleyen Hünü, AK Parti hükümetinin yüzde 47'lerde devraldığı kredi faizlerini yüzde 5'e düşürdüğünü hatırlattı. En uygun krediyi esnafların kullandığına dikkat çeken Hünü, bunun esnaflar için büyük hizmet olduğunun altını çizdi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın kooperatiflerini her zaman ziyaret ettiğini, genel kurullarına katıldığını, ihtiyaç duydukları her anda esnafın yanında olduğunu da hatırlatan Başkan Hünü, "Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya her zaman kooperatifimizle beraber oldu. Esnafımızın her zaman yanında yer aldı. Esnaf kendisine hizmet edeni unutmaz. Esnaf kendisine dost olanı unutmaz. Tekrardan aday olması bizi sevindirdi, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

KAYA'DAN BÜYÜME VURGUSU

Esnaflarla buluşmasında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre reel olarak yüzde 7,4 büyüme kaydettiğini hatırlattı. Türkiye'nin bu oranla OECD ülkeleri arasında birinci, G20 ülkeleri içinde ikinci sırada olduğunu ifade eden Kaya, "Dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olmaya devam ediyoruz. Türkiye, etrafında yaşanan savaş, ekonomisine yapılan saldırılar ve oynanan oyunlara rağmen önüne çıkan engelleri birer birer aşarak bugünlere geldi. Bu noktada ekonomimizin tüm dinamiklerinin, esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin, herkesin büyük katkıları var. Geleceğe emin adımlarla yürüyoruz" şeklinde konuştu. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'ni ziyaret programı sonrası Çankaya'da esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Bit Pazarı'nı dolaştı. Ardından Torbalı'ya geçen Kaya, Torbalı-Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yolunun Torbalı-İlkkurşun arasındaki 48,5 km'lik bölümünü Başbakan Binali Yıldırım'ın canlı bağlantısıyla hizmete açtı. Programına Torbalı Kaymakamlığı'nın düzenlediği Şehit Aileleri ve Gaziler ile gerçekleşen iftara katılarak devam eden Kaya, gece ise Balçova'da bir dizi programa katıldı. 






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI