Bugun...
Reklam
Reklam


Bir başarı öyküsünün adı: Sabri Taşcan
Sıfırdan zirveye

facebook-paylas
Tarih: 15-07-2018 19:27
Bir başarı öyküsünün adı: Sabri Taşcan
+ -

Küçük yaşlarda sokaklarda ayakkabı boyayan, büyüdüğünde ise duvarları boyamaya başlayan ve çalışkan bir boyacı olan Sabri Taşcan, şimdilerde kurduğu şirket ile onlarca ülkeye ihracat yapan, yüzlerce çalışanına da umut olan bir iş adamı.

4-227.jpg

İzmir Süper Amatör Lig’de mücadele eden Torbalıspor’da kulüp başkanlığı yapan Sabri Taşcan’ın başarılarla dolu hayat hikayesi, duyanlarda ilgi uyandırıyor. Küçük yaşlarda sokaklarda ayakkabı boyayan, büyüdüğünde ise duvarları boyamaya başlayan ve çalışkan bir boyacı olan Taşcan, şimdilerde kurduğu şirket ile onlarca ülkeye ihracat yapan, yüzlerce çalışanına da umut olan bir iş adamı. Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde kurulu olan Taş Söve isimli fabrikasıyla büyük işlere imza atan Taşcan, onlarca ülkeye ihracat yapıyor.

2-419.jpg

30 YILDIR İNSAAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERİYOR

1998 yılında inşaatlarda alçı ve boya işi yapmaya başlayan Sabri Taşcan, meslek hayatında kısa sürede en iyilerden biri oldu. Ustalık ve tecrübeleri doğrultusunda 2000 yılında Tas Alçı ve Dekorasyonu kuran Taçsan, oluşturduğu deneyimli kalifiye ekibiyle mükemmelliğin devamlılığını sağladı. Sektörde her zaman bir adım önde olmak için çalışan genç iş adamı Torbalı’da birçok yatırıma imzasını attı. Alçı ve dekorasyonun yanı sıra 2007 yılında da Tas Yapı’yı kuran Sabri Taşcan, konut yapımına başladı. Lüks daireler inşa ederek satışını gerçekleştiren başarılı girişimci, 5 yıl önce de Tas Söve’yi kurarak, zincirin son halkasını tamamlamış oldu. Taçcan, şimdilerde inşaat sektöründe üç ayrı koldan hizmet veriyor.

5-085.jpg

YURT İÇİ-YURT DIŞI SATIŞ

30 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Sabri Taşcan, alçı dekorasyon ile başladığı iş dünyasında başarı basamaklarını birer ikişer tırmandı. 40 metrekarelik bir dükkanla iş dünyasına atılan Taşcan, daha sonra müteahhitlik son olarak da dış cephe yalıtımı ve dekoratif montalama sektörlerinde faaliyet göstermeye başladı. Yıllarını verdiği inşaat sektöründe basamakları adım adım tırmanan genç iş adamı, aynı zamanda il ve ilçe genelinde önemli roller üstlendi. 2011 yılında Atatürk Sanayi Sitesi’nde 600 metrekarelik fabrikada söve-mantolama üretimi yapan Taş Söve, kısa süre önce üretim tesisini 2 bin metrekarelik alana taşıdı. Hali hazırda günlük 5 bin metrekarelik üretim kapasitesine sahip olan firmada bugün inşaatçıların kapısını çaldığı ilk kurumlardan.

6-051.jpg

FUTBOLA ADANAN HAYAT

İş dünyasında başarılarıyla gündem olan Taşcan, spor dünyasının da konuşulan isimlerinden. Futbola olan ilgisi ve desteğiyle bilinen Taşcan, uzun yıllar yöneticilik yaptığı Torbalıspor’da 2 dönemdir de başkanlık yapıyor. İlçede spora olan ilginin ve desteğin artmasında önemli pay sahibi olan Taşcan gerek maddi gerekse de manevi olarak destek verdiği Torbalıspor’u 3.Lig’e çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. 173 bini aşkın nüfusu ile Torbalı’nın profesyonel liglerde oynayan bir kulübü hak ettiğini ifade eden Taşcan, Torbalıspor’u bu liglere çıkarmaya kararlı.

1-478.jpg

 






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI