Bugun...
Reklam
Reklam


Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hepiniz şehrinizin Hz. Ömer'i olun"
AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimler üzerinde titiz bir çalışma yürütülüyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2018 18:35
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hepiniz şehrinizin Hz. Ömer'i olun"
+ -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki üst kurulun tek tek değerlendirdiği aday adaylarına yönelik ‘Milletle irtibatı olan, çalışan, üreten ve iş yapan’ kriterler göz önünde tutuluyor.

Erdoğan’ın, bazı kurmayları ile yaptığı görüşmede de listelere ilişkin, “Milletle irtibatı olan, çalışan, üreten, iş yapan, kadınların ve gençlerin de temsil edildiği adaylarımız olmalı. Her milletvekilimiz bulunduğu şehrin Hazreti Ömer’i olmalı.

Adil, çalışkan ve dürüst olmalı. Buradan hareketle hedefimiz, şehirlerin Ömerlerini bulmak” değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

AK Parti kurmayları, yeni dönemde Meclis’in çok daha önemli bir konuma geleceği, bu nedenle 600 kişilik listedeki her bir adayın ‘kılı kırk yaracak’ şekilde değerlendirildiğini ve hedeflerinin en iddialı listeyi ortaya çıkarmak olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra “İl ve ilçelerimizde yeni Ömerler bulacağız” diyerek partide yenilenme ve değişim sürecini başlatmıştı.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI