Bugun...
Reklam
Reklam


Gaziemir’de Temizlik İşleri Kontak Kapattı!
Gaziemir Belediyesi’ne bağlı olarak Gaziemir’in temizlik işlerini yapan şirket, belediyenin geçmiş döneme ait hak edişlerini ödememesini neden göstererek, kontak kapattı.

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2019 12:17
Gaziemir’de Temizlik İşleri Kontak Kapattı!
+ -

Şirket yetkilileri kamuoyuna yaptıkları açıklamada, Gaziemirlilerden özür dileyerek, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın kendilerini dinlememeyi dahi tercih ettiği. Gaziemir Belediyesi’nde temizlik işleri durma noktasına geldi. Belediyenin temizlik işlerini ihale ettiği şirket, geçmiş üç dönem boyunca belediyenin hak edişlerini ödememesine neden göstererek, temizlik işlerine çıkmama kararı aldı. Temizlik araçlarının kontağını kapatan şirket yetkilileri, bir de Gaziemirlilerin yaşayacağı sorunlardan dolayı özür dileyerek, içinde bulundukları durumu anlatan bir açıklama yayınladılar.

basliksiz-1-024.jpg

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gaziemir’in temizlik işleriyle ilgili olarak yapılan ihaleye bağlı olarak çalışan şirketlerinin, son üç aydır belediyenin hiçbir hak ediş ücretini alamadığını belirtildi. Durumla ilgili olarak, gerek yazılı, gerekse sözlü olarak Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya durumu anlattıklarını, hesap işlerinden sorumlu başkan yardımcısına anlattıklarını anlatan şirket yetkilileri, belediyenin duyarsız kaldığını açıkladı.

Belediyeden hiçbir ödeme alamadıkları için, temizlik araçlarının akaryakıt borçlarını, personelin giderlerini, araçların takım ihtiyaçlarından kaynakla borçlarını ödemeyecek duruma geldiklerini belirten şirket yetkilileri, “Siz değerli Gaziemir halkında özür dileyerek, ödeme yapılana kadar araçlarımızı sahaya çıkarmayacağız. Görevi Gaziemir halkına hizmet etmek olan Sayın Başkan Halil Arda ve bizimle muhatap olmamayı tercih eden yardımcısının açıklamalarını da merakla bekliyoruz” dendi.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI