Bugun...
Reklam
Reklam


"Yaratılmaya çalışılan ekonomik krizin üstesinden birlikte geleceğiz!"
AK Parti 1. bölge 3. sıra Milletvekili Adayı, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı 24 Haziran seçim temposunu hızla sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2018 14:05
"Yaratılmaya çalışılan ekonomik krizin üstesinden birlikte geleceğiz!"
+ -

Torbalı pazar yerinde vatandaşlarla biraraya gelip esnaf sorunlarını dinleyen Çankırı, çiftçiye verilen desteğin esnafa da verilmesini isteyen vatandaşlara “Yaratılmaya çalışılan ekonomik kriz ortamının üstesinden hep birlikte geleceklerinin sözünü verdi.

AK Parti Mardin milletvekili ve İzmir milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçim çalışmalarının startını sürdürüyor. İlçe ilçe çalışmalarını sürdürerek halkın sorunlarına eğilen Çankırı bu kez de Torbalı sakinleriyle biraraya geldi. Torbalı seçim bürosunda teşkilat mensupları ile buluşan Ceyda Bölünmez Çankırı, kadınların yoğunlukta olduğu partililere “Ev ev, kapı kapı gezip davamızı anlatmalıyız” diye seslendi. AK Parti’ye olan desteğini  arttırmak için özellikle Doğu ve Güneydoğu kökenli hemşerilerinden destek isteyen AK Parti İzmir milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, birlik ve beraberliğin kalkınmanın temeli olduğunu dile getirdi.

dsc_6110-001.jpg

“GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ MECLİS İÇİN DESTEK VERİN”

Ceyda Bölünmez Çankırı Ertuğrul mahallesinde Torbalı Mardinliler Derneği Başkanı Nevzat Aydın ve dernek üyelerini ziyaret etti. Sandıkta hemşerilerinden destek isteyen Bölünmez memleketten haber soranlara Doğu ve Güneydoğuda son zamanlarda yaşanan gelişmeleri anlattı. Pamukyazı’da bir vatandaşa Sur’da çekilen son fotoğrafları gösteren Milletvekili Bölünmez  “Memleketimizin her köşesinde devletimiz hizmetlerini sürdürüyor. Hizmeti engelleyenlere yokluktan, çaresizlikten nemalananlara artık geçit yok. Bizler de güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımıza, mecliste elimizin daha güçlü olması için de partimize desteğimizi  sandıkta göstereceğiz.” dedi.

Torbalı’da yaşayan vatandaşların TOKİ taleplerini ilgili mercilere taşıyacağını belirten Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı,  AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den vatandaşların talepleriyle ilgili detaylı bilgi aldı. Bölünmez, aynı zamanda  vatandaşın şikayetlerini de dinleyerek, “AK Parti belediyesinin olduğu yerlerde vatandaşın yüzü ayrı gülüyor. Ama her zaman daha iyisi için çalışan bir partiyiz” dedi.

Ceyda Bölünmez Çankırı, Torbalı Pazar yeri ziyaretinde bulunarak, esnaf ile bir süre muhabbet ederek, AK Parti tişörtü talep eden bir vatandaşa tanıtım ekibi için hazırlanan ışıklı tişörtlerden birini hediye etti. Hediyeyi alan vatandaş mutluluğunu AK Parti logosunun ışığını yakarak gösterdi.

dsc_6184-001.jpg

Pazar yeri ziyaretinde Torbalı sakinlerinden bir vatandaş, referandum şiiri ile dikkat çeken tiyatrocu Abdullah Kars’a yazmış olduğu “Osmanlı Tokadı” şiirini Milletvekili Bölünmez ile paylaştı. Yükses sesle okuduğu şiir ile tüm Pazar esnafının dikkatini çeken Kars alkış topladı.

Ceyda Bölünmez Çankırı, Pazar yerinde esnaf ile sohbet ederken, “Hep çiftçi hep çiftçi, çiftçiye verilen desteklerden biraz da biz esnaflara verin” diyen bir vatandaşa, “Ülke olarak ekonomimizin 3 önemli sac ayağı var. Bunlar tarım, turizm ve ticaret. Nasıl ki tarımsal alanda kalkınmak için çiftçilerimize yatırım yapıyorsak, fırsatlar sunuyorsak, ticaret alanında da bu işin erbabı esnaflarımızı düşünüyoruz. Hiç merak etmeyin esnafımız büyüyen ve güçlü Türkiye’nin en büyük paydaşlarından olacaktır” diye konuşarak, yaratılmaya çalışılan ekonomik kriz ortamının üstesinden hep birlikte geleceklerinin sözünü verdi.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI