Bugun...
Reklam
Reklam


AK Partili Kaya: "Şahlanış dönemi başlıyor"
TÜRKİYE AYAĞINDAKİ PRANGALARI KIRIP ATACAK

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2018 18:08
AK Partili Kaya: "Şahlanış dönemi başlıyor"
+ -

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 24 Haziran'dan sonra şahlanış döneminin başlayacağını söyleyerek, "Bu dönem Türkiye'nin şahlanış ve hedefleriyle buluşma, yükseliş dönemi olacak. 24 Haziran ile beraber ülkemizi 2023 hedeflerine kavuşturacak, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yeni bir kulvara gireceğiz" dedi.

1-467.jpg

BİR GÜNDE 5 İLÇE PROGRAMI

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, partisinin Selçuk, Buca, Narlıdere ve Balçova ilçe teşkilatlarında bayramlaşma törenlerine katıldı. Sıkı bir Göztepe taraftarı olan Kaya, Göztepe Spor Kulübü'nün akşam saatlerinde gerçekleşen 93. Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerinde de yerini aldı.

2-406.jpg

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile birlikte meşale yakan Kaya, coşkuya eşlik etti. Programına gecenin geç saatlerinde Torbalı'ya bağlı Ayrancılar'da devam eden Kaya, burada kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti. Ayrancılar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda kafeteryaların bulunduğu alanda halk ve esnafla buluşan Kaya, vatandaşlara AK Parti çalışmaları hakkında bilgi verdi, 24 Haziran'da destek istedi.

3-308.jpg

TÜRKİYE AYAĞINDAKİ PRANGALARI KIRIP ATACAK

Geride bıraktıkları 16 yılda 12 seçim geçirdiklerini ve hepsinden zaferle ayrıldıklarını hatırlatan Kaya, "Geride bıraktığımız 16 yılda tam 12 seçim yaşadık. Milletimizden 12 defa destek talep ettik. Aziz milletimiz, vefalı milletimiz hiçbirinde bizi mahcup etmedi. Tüm seçimlerde artan oy oranlarıyla liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize sahip çıktı. Şimdi yepyeni bir döneme hazırlanıyoruz. Bu dönem Türkiye'nin şahlanış dönemidir. Bu dönem ülkemizin hedefleriyle buluşma dönemidir. 24 Haziran ile beraber ülkemizi 2023 hedeflerine kavuşturacak, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yeni bir kulvara gireceğiz. 24 Haziran ile birlikte Türkiye ayağındaki prangaları kırıp atacaktır. 16 yıllık mücadelemiz, bir diriliş mücadelesiydi.  24 Haziran'dan sonra ise şahlanış ve yükseliş dönemi başlıyor" şeklinde konuştu.

4-222.jpg






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI