AK Parti'de mevcut il başkanlarının durumlarının ne olacağı, desteklenip desteklenmeyecekleri bilmecesi teşkilatlardaki heyecanı artırdı.AK Partili olmayan belediyeleri kazanmak, geneldeki iktidarla yerel iktidarı birleştirip gücünü artırmak isteyen AK Parti Genel Merkezi'nde kazanılamayan belediyelerin olduğu bölgelerde yönetimdeki yüzlerin yenilenmesi fikrini benimsedi.

EGE'DE DURUM NE
Merkez sağ geleneğinden gelen Ege Bölgesi'ni oy potansiyeli olarak gören AK Parti özellikle İzmir, Aydın ve Denizli'de işi sıkı tutmak istiyor. İzmir'de mevcut İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile yola devam edilmesi yönetime daha fazla kadın alınması gündemde.Denizli'de kaybedilen merkez ilçeden dolayı işler biraz daha karışık. Özellikle Nihat Zeybekci'nin fikri genel merkez nezdinde önemli.
Aydın'da yıllardır sağlanamayan iktidar yönetimin uzun süredir aynı kişilerden oluşması partililerde yeni bir yüz beklentisi oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde Ankara ziyareti yapan iş adamı Engin Meriç'in siyasete adım atması beklenirken Aydın'daki en güçlü aday olduğu konuşuluyor.



Menderes'teki çevre katliamı yargıda kaldı!
Vatandaşlar isyan etti: Çok mu zor bir yol onarımı?
Orman arazilerini satma vaadi ile 50 milyon lira vurgun yaptılar
Başkan adayı Doğruer: Bergama İzmir'in göz bebeği olacak!
İzmir Metro duyurdu: O istasyonlar çalışmayacak!
Tır yolcu minibüsüne çarptı: 5 ölü 10 yaralı
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı belli oldu
İki tur teknesi alev alev yandı
Yargıtay 25 Mart'ta sandığa gidiyor
Bakan Fidan mevkidaşı Bayramov ile görüştü