Bugun...
Reklam
Reklam


Türkiye'nin efsane teknik direktörü yaşamını yitirdi
Flaş

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2018 12:54
Türkiye'nin efsane teknik direktörü yaşamını yitirdi
+ -

Teknik direktör Ümit Kayıhan hayatını kaybetti!

Zatürre teşhisi ile hastaneye kaldırılan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören tecrübeli teknik direktör Ümit Kayıhan bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Medya Ege olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve sevenleri başta olmak üzere Türk futbol camiasına baş sağlığı dileriz...

umit-kayihan-caykur-rizespor.jpg

ÜMİT KAYIHAN KİMDİR?

28 Şubat 1954 doğumlu olan Ümit Kayıhan’ın spor kariyeri Göztepe Basketbol takımında başladı. 17 yaşında Göztepe’nin futbol antrenmanına çıkan ve teknik heyetin büyük beğenisini kazanan Kayıhan, bu tarihten sonra sporcu kimliğini futbolcu olarak devam ettirdi. Bir yıl Balıkesirspor’da oynadıktan sonra 8 yıl boyunca Altay formasını giydi. Kayıhan’ın futbolculuk kariyeri Altay sonrası Eskişehir ardından da Kuşadasıspor formasını giymesiyle sona erdi. 

Antrenörlük için İngiltere de kursa katılan Ümit Kayıhan burada FIFA Teknik Direktörlük diploması aldı. Kayıhan ilk antrenörlük deneyimini Karşıyaka ve Göztepe’de yardımcı olarak yaşadı. Sonrasında Göztepe, Altay, Denizlispor, Erzurumspor, Antalyaspor, Göztepe, Diyarbakır, Bursa, Malatya takımlarında görev yaptı.Son olarak 2013 yılında Altay'ı çalıştırdı. Yorumculuk da yapan Kayıhan evli ve iki çocuk babasıydı.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI