Bugun...
Reklam
Reklam
GÜNAYDIN TORBALI, GÜNAYDIN MÜJDELER!


Arif Çayan
 
 
facebook-paylas
Tarih: 23-12-2020 10:03

İzmir’in en yakın ve en çok gelişme yaşayan ilçesi Torbalı’da çok güzel değişimlerin olacağına dair işaretler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz seçimlerde belediye seçimlerini kaybeden AK Parti, seçimleri kaybettiği ilçe için en az belediye başkanlığını yürüttüğü dönemdeki kadar çalışmalara imza atmaya başladı.

Bunun sebebi de AK Parti Torbalı İlçe Başkanı olan Selman Günaydın.

Torbalı’da büyüyen, Torbalı’da yaşayan ve Torbalıyı, Torbalıları çok iyi tanıyan Başkan Günaydın, Ankara’ya âdete bir Torbalı çıkarması gerçekleştirdi.

Torbalı’nın çok beklentileri var ama o en önemlilerini bir dizi haline getirip İzmir’in bakanı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

epa965mwwaiz_bd.jpg

Torbalı’da olabilmesi muhtemel projeleri anlattı. Torbalı’nın beklentilerini anlattı. Torbalıların isteklerini dile getirdi Başkan Selman Günaydın.

Bakan Pakdemirli de onu can kulağıyla dinledi.

Birçok projeyi hem kendi defterine, hem de bakanlık müsteşarlarına not ettirdi.

Bakan Pakdemirli, Torbalı’da neler yapılabileceği, nelerin olabileceği konusunda ciddi çalışmalar yapılması için talimatlar verdi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ise Bakan Pakdemirli ile yapılan görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı: ‘Torbalı’ya müjdeler var’ diyerek.

Başkan Selman Günaydın’ın bu çalışmaları aslında siyasette iktidar olmadan muhalefet olarak da insanlara hizmet yapabilmenin de bir başka güzel örneği.

Torbalı’ya, Torbalılara hizmet etmek, onları isteklerini olabilmesi için çalışmak için illa seçimlere girmenize, Belediye Başkanı seçilmenize, o koltukta oturmanıza, bir meclisi yönetmenize, elinizde yüklü bir bütçe olmanıza gerek yok.

Amacınız hizmet etmekse, her durumda, her yerde, her türlü o hizmeti alabilmek, üretebilmek ve verebilmek için bir yol bulunur.

Yeter ki, Başkan Selman Günaydın gibi ilçenizi ve insanınızı sevin!





YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI