Bugun...
Reklam
Reklam
MAYASI BOZUK ÜMİTCAN UYGUN


Eylül Ayça Karakuş
 
 
facebook-paylas
Tarih: 05-09-2021 14:34

Ümitcan Uygun, adı her ne zıkkımsa!

İnsanın aklı duruyor, mantığı olan bitenleri kabullenemiyor. Zaten insan olmak da bunu gerektiriyor.

Aleyna Çakır’ın ölümüyle uzun süre gündemde olan Ümitcan Uygun şimdi de Esra Hankulu’nun ölümüyle gündeme geldi. Adamın işi kadın cinayetleri ile gündeme gelmek...

Söylenecek çok söz var ama anlayana...

Benim anlayamadığım bişey var. Artık dünya kötü bir dünya, insanlar cani...

Bu zıkkımın ne olduğu daha önceden belli. Bir kadının cinayetiyle ilgili gözaltına alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmış. Peki be hemcinsim, öldün gittin ama yine de sana ve senin gibi yarınını düşünemeyen ya da düşünmeyen kadınlarımıza sesleniyorum. Bu yoğurt ekşimiş ve sen yoğurdun ekşi olduğunu biliyorsun, buna rağmen neden yoğurda kaşık sallıyorsun. Onun mayası bozulmuş anlasana yahu...

Biz kadınlarımızın, genç kızlarımızın da maalesef aklı eksik, noksan. Ölüme bile bile nades demişsin Esra. Amacım seni yargılamak değil lakin ortada olan çok net bişey var ki, o da artık ağzımızı değil gözlerimizi açmamız. Sen, ben, o, hepimiz bu pislik zihniyetlere teslim olmamalıyız. O gece ne yaşandı, seni ne kadar zorladı elbette bilemeyiz ama sen bilmeliydin.

Neden mi?

Çünkü o zıkkım olası, insan müsveddesi pisliğin geçmişi temiz değildi. Ve bunu tüm Türkiye biliyordu, senin haberdar olmaman mümkün değildi. Sen ölüp giderken geride acı dolu bir aile bıraktın. Anne ve babanın yüreğindeki kin, nefret, öfke duygusu hiçbir zaman geçmeyecek. Acıları dinmeyecek ve dahası bundan sonra herkese karşı güvensiz olacaklar.

Üzgünüm, üzgünüz...

Keşke bin tane keşke bir şimdi edebilseydi de, sen şu an hayatta olsaydın.

Her bir kadın katledildiğinde bu ülkenin kuşları can çekişiyor, insanlık yerin dibine batıyor ama ne hikmetse utanmadan arlanmadan mayası bozduğun biri yine piyasaya çıkıp başka bir kadınımızın katili oluyor.

Ülkemin başında bu caniler varken güneş bize sırtını dönecek diye çok korkuyorum.

Lütfen biraz aklı salim olun kadınlar, eyyy gençler!





YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI